Дата: Суббота, 04 Сентябрь 2010, 20:17 | Сообщение # 2
Я знаю, что сказать или не жить без тебя. Я хочу их, не degilim. Ben yasarim yasarim, но у вас есть другой. . . Фиг, знает, любит наверное,... Они так всем говорят! Не ведитесь на это, девушки
Дата: Воскресенье, 05 Сентябрь 2010, 10:14 | Сообщение # 3
Ловите перевод: есть такие, которые говорят-я без тебя жить не могу, я не из таких. я смогу прожить без тебя, но с тобой моя жизнь будет иной. Как-то так
Дата: Пятница, 28 Январь 2011, 14:12 | Сообщение # 6
помогите, пожалуйста, очень нужно!спасибо огромное
Karda, kışta, zorda; baharında yazında mevsimin, sana açtım çiçeklerini içimin, hep sana soldum sonra… Hep sana üşüdüm ayazında bu aşkın, ben bu şehrin yağmurundan hep sana aktım… Sana doldu gözlerim şarkıların en acıklı yerlerinde; sana bağırdım avaz avaz, sana sustum… Seni düşündüm yarımında, eksiğinde zamanın; sana küstüm kimse bilmeden, kimse bilmeden seninle barıştım. Ben bütün papatyaları sana yoldum! Bildiğim bütün küfürleri sana ettim. Sana yandım, sana soğudum, sana söndüm. Ben bütün yollardan sana gittim, sana döndüm… Ben hep sana yazdım ya, bütün soru işaretlerini, bütün virgülleri, bütün ünlemleri, bütün noktaları sana koydum. Sana açtım bütün parantezleri, bütün parantez içlerini seninle doldurdum. Ben sana, ben hep sana, ben bunu da sana yazdım… Ben sana yazarken her şeyi, sen başka baharında mevsimin, başka zamanında hayatın, başka düşlerin, başka kolların, başka acıların koynunda, yatağında en arsız sevişmelerin; ben sana durdum ayakta, sana düştüm… Sana saydım yok oluşlarımı ve yeniden doğuşlarımı. Ben bütün yaralarını içimin, sana sardım… Sana topladım dağılan parçalarımı dağıldıkları yerlerden; sana hastalandım sana iyileştim. Sana fırlattım oklarını hayallerimin; seni hedef aldım, seni ıskaladım, seni vurdum, sana kızdım, seni affettim. Sana içlendim, sana sabrettim; ben sana, ben hep sana, yine sana yazdım. Ben sana yazdım ya her şeyi; aşkı, ayrılığı, en karasını cümlelerin, en kanlısını, en ihtiraslısını, en yaralısını, en acısını hatta en ağırını. Ben uyutmak için bazen içimin canavarlarını, bozmak için aşkın kara büyülerini, yakmak için bazen sana ait kelimelerini dilimin, tuz basmak için tenimin senden kalan yerlerine; uyuyabilmek için, uyanabilmek için, unutabilmek için, unutamamak için, acıtmak için bazen senin de canını, sana yazdım… Var olmakla yok olmak gibi, kaçmakla yakalanmak gibi, iyiyle kötü gibi, melekle şeytan gibi, atmak gibi kendi uçurumlarından kendini ama ölmemek gibi, ölememek gibi. Aşk; ne karmaşık bir şeydi…
Дата: Вторник, 01 Март 2011, 10:03 | Сообщение # 7
Yaşıyorum canım dostum, buysa eğer yaşamak. Yaşıyorum susan Anadolu'mda dişlerimi sıkarak. Ve ateşler üfleyerek DAĞLARDA... Переведите пожалуйста с турецкого, что это значит....спасибо
Дата: Вторник, 21 Июнь 2011, 11:15 | Сообщение # 11
Sana turkce mesej yazarsam anloya bilin beni. Seninle tanismak cok guzeldi seni tanimakda cok guzel umarim kibrisa gelinca birlikte bir seyler yaparik. ПОМОГИТЕ ПЕРЕВЕСТИ,,,,,,
это не турецкий, а какой-то тюрский язык. всё не переведу, потому как я турецкий учу, но кое-что смогу: анламадıм marina - я не понял, Марина россияда яşа мüмкüнси - тут что-то про проживание в России, то ли у него нет возможности, то ли что-то другое русçа билми ыорум кусура бакма - русского не знаю, прости ама бурда мутлу оламазсıн - но здесь ты не сможешь быть счастлива йада бирбаşксıна сорь лüтфен - или спроси у кого-нибудь другого
опять же, это не турецкий, но кое-что подскажу. siktirerem - скорее всего ненормативное слово, похожее есть в турецком -siktirerim. как бы это понормативнее объяснить, оно означает "совокупиться", но в очень грубой форме, используется как ругательство. "яхши" в турецком значит красивый, хорошой, так вот, возможно, последняя часть предложения означает "я бы тебя, красивая, отымел". прошу прощение за грубость. и всё же, ждите переводчика именно этого языка, а то ещё наперевожу вам)
Дата: Четверг, 28 Июль 2011, 09:02 | Сообщение # 14
ya abi bu türkçe nin suyumu çıktı Biraz cunku ben cok seviyom onu o yuzden hee tamam o zaman sen şuna ingiliz kızları tavlamak için desene bu ingilizce sevdası:) помогите перевести плиз, это комментарии, очень нужно узнать
помогите перевести с турецкого bu sana 2 gun once televizyonda calarken bak dinle bu sarkinin sozleri cok guzel dedigim sarki. sen hic orali olmamistin bende sana sozlerini gonderdim duygularima tercuman olarak belki simdi dikkate almis sindir Ask tabiki sozlerin eseri degil. bizim 20 yillik emegimizin eseri. Internet asklarindan bahsediyrsan onlar tabiki sozlerin eseri. muck...
Дата: Понедельник, 12 Сентябрь 2011, 21:56 | Сообщение # 18
милые, добрые люди, помогите!!!! merhaba anya sen bana soz verden istanbula gelckten ama sen sozenda kalmden inanki ben çoook özuldem sen artek birenı buldun galiba ama lütfen eyar tel numran varsa gönder bana öptüm senı çok anya senı seviyorum bunu unutma.... ama sen bana yalan soylden
merhaba anya sen bana soz verden istanbula gelckten ama sen sozenda kalmden inanki ben çoook özuldem sen artek birenı buldun galiba ama lütfen eyar tel numran varsa gönder bana öptüm senı çok anya senı seviyorum bunu unutma.... ama sen bana yalan soylden
Привет, Аня. Ты мне пообещала, что приедешь в Стамбул, но ты не сдержала своё слово. Поверь, я очень расстроился. Ты, наверное, уже себе кого-то нашла, но , пожалуйста, если у тебя есть номер телефона, отправь мне его. Крепко целую тебя, Аня. Люблю тебя, не забывай это... Но ты меня обманула
от переводчика- интересно, что в глагольных окончанияхчасто употребляется "е", да и вообще, не только в глаголах. слово если "eger" написано "eyar". Может кто-нибудь из переводчиков знает, почему? У меня несколько версий: либо это личная манера письма (они любят всё усложнять и выделяться), либо безграмотность, либо это диалект. Кто подскажет?
veronika kız bişi dicem julia ile aramı yapsana iyi çocuk falan de:) esmerimde bak
"Вероника, послушай-ка. Помири-ка нас с Юлей (или расскажи Юле обо мне). Скажи, что я хороший парень и т.д." esmerimde bak - тут я не уверена, мне кажется "я ведь ещё и смуглый". но как-то нелогично...
Администрация Портала переводчиков поздравляет пользователя Bezyazika
Он 1000-ый зарегистрированный пользователь портала Пользователь титулован званием
Научный сотрудник и награждён орденом Орден удачного переводчика